ARVONNAN EHDOT

  1. Arvonnan järjestäjä: Kurula Resort Oy, Lintuviidankatu 11, 33340 Tampere
  2. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi  osallistua Kurula Resort Oy:n organisaatiossa työskentelevät henkilöt.
  3. Arvonta päättyy 25.3.2024 – arvotaan 31.3.2024 mennessä.
  4. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.
  5. Palkintona kolmen yön unelmaloma Kurula’s Resortissa.
  6. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.
  7. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.
  8. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista Kurula Resort Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. Kurula Resort Oy:llä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään Kurula Resort Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään Kurula Resort Oy:n ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.
  9. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.
Scroll to Top